Gode råd hvis din bil siger stop i vinterkulden

Selvom Volkswagen forbindes med kvalitet og driftssikkerhed, kan der opstå ekstraordinære situationer om vinteren, hvor du får brug for hjælp.

Her på værkstedet gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan for at din bil skal være klar til kulde, sjap, is og salt. Skulle det utænkelige alligevel ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp på telefon 80 20 30 50 (personbiler) eller 80 30 20 80 (erhvervsbiler). De er klar til at finde en løsning. Og de nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer de også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte med dine planer selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager de sig selvfølgelig også af. 

Eneste betingelse for Volkswagen Vejhjælp er, at du har fået gennemført dit seneste service hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner.

Læs alt om Volkswagen Vejhjælp

f3424fd0-241b-4736-8119-d4df5037573f_637756740067154447.jpg

Hvis uheldet er ude, er det dig, der bestemmer hvem der får din Volkswagen i topform igen

Uanset hvor koldt det er, giver det sved på panden at blive udsat for et uheld i trafikken. I den aktuelle situation er det nemt at miste overblikket. Men det er vigtig at huske at vælge det rigtige værksted til at udbedre skaden på din Volkswagen: Et autoriseret Volkswagen værksted. 

Valget af værksted er altid dit

Selvom dit forsikringsselskab foreslår et uautoriseret værksted til at udbedre en skade, har du stadig mulighed for at forlange, at du vil have specialuddannede Volkswagen teknikere på banen. Udover deres særlige værktøj, som er skræddersyet til din Volkswagen, er du også sikker på, at der kun bruges korrekte reservedele, og at fabrikkens forskrifter følges under hele reparationen. På den måde bevares bilens køreegenskaber, fabriksgaranti, sikkerhed og værdi.

Få flere gode råd af vores medarbejdere